Activități de informare a elevilor din liceele giurgiuvene despre riscurile consumului de droguri, tutun și alcool

0
266

„Marți, 11 septembrie, la Liceul Teoretic Tudor Vianu și Colegiul Național Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu, au avut loc activități de informare a elevilor privind riscurile consumului de droguri, alcool și tutun.

În cadrul prezentării, a fost organizat un info-point unde elevii prezenți au avut ocazia să testeze ochelarii speciali care simulează efectele consumului de alcool sau substanțe psihoactive. 

De asemenea, au fost distribuite materiale preventive pe tema traficului și consumului de substanțe psihoactive, fiind oferite și informații despre prevederile legislative în materia traficului și consumului de droguri.

Activitatea a fost realizată de o echipă mixtă constituită din specialiști ai instituțiilor cu atribuții în domeniile de prevenire abordate: Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Giurgiu.

Acțiunile vor continua în zilele următoare la toate liceele din municipiul Giurgiu”, transmite Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

(Jurnal)