Acțiune de amploare a polițiștilor și jandarmilor giurgiuveni în mediul rural

0
320

„În noaptea de 21/22 mai a.c., în intervalul orar 18.00-02.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție județean Giurgiu, împreună cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J Giurgiu au desfășurat o acțiune de amploare în județul Giurgiu, în mediul rural, pentru prevenirea faptelor antisociale, a celor contra persoanei și contra patrimoniului, a faptelor la regimul rutier, cât și a creșterii vizbilității elementului polițienesc.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.130 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

În perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 379 de persoane, au verificat 202 autovehicule și 6 societăți comerciale.

Acțiunile polițiștilor giurgiuveni continuă și în zilele următoare menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică!”, comunică reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)