Un tânăr în vârstă de 25 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier de coșmar, ce a avut loc, în această după-amiază (24 iulie), în localitatea Plopșoru.

Tânărul  a fost găsit încarcerat în autoturismul pe care îl conducea, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extras în siguranță.

      La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ. În sprijinul acestora  a fost solicitat și elicopterul SMURD.

      Echipajele de intervenție au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate care pur și simplu a fost trântit la impactul cu mașina.

      Tânărul a fost preluat de echipajul SAJ pentru acordarea primului ajutor și va fi transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală.

      Pompierii asigură măsurile PSI la locul evenimentului, până la sosirea unui echipaj de la furnizorul de energie electrică. Politistii fac cercetarea la fata locului si au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpă.

Sursa: ISU Giurgiu