Accident grav, în urmă cu puțină vreme, la Crucea de Piatră, soldat cu 3 victime!

0
420

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțină vreme în  localitatea Crucea de Piatră, din care au rezultat 3 victime ce au fot transportate de urgență de către pompierii de la ISU,  la Spital.

În accidentul rutier  a  fost implicat un singur autoturism. Șoferul mașinii a părăsit partea carosabilă și a intrat în curtea și în casa unor oameni.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.
Din fericire, în momentul producerii evenimentului proprietarii casei nu se aflau în locul respectiv, însă cele trei persoane din autoturism au fost rănite. Astfel, un bărbat și două femei au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și transportati la spital.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Pana sa plece la spital, soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
Politistii cercetează în continuare  cazul si au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
(Jurnal)