Absentă o perioadă din Municipiu, Florăria ALIDORA  se relansează, cu numai câteva zile înainte  de 1 Martie, pe piaţa de flori giurgiuveană !

0
1472

Nu întâmplător înainte cu doar câteva zile de 1 Martie   florăria unui binecunoscut brand giurgiuvean se redeschide la parterul blocului 54/2D , adiacent străzii Acetilenei (vis a vis de farmacia “Pro Natura”)). Unitatea  readuce pe piaţa giurgiuveană brandul dispărut pentru o bună vreme: ALIDORA. Administratorul magazinului, Rada Dobrotă, inginer horticol, ne promite un nou concept de prezentare şi comercializare a florilor şi plantelor de grădină şi de apartament.

Astfel pe lângă buchetele şi ghivecele cu flori, iubitorii de plante vor putea primi – de fiecare dată când solicită acest lucru – consultaţii de specialitate despre cultura şi îngrijirea plantelor, tratamentele la care acestea trebuie supuse. Trebuie să înţelegem că plantele sunt ca şi noi, nişte organisme vii care au nevoie de hrană, apă, lumină şi multă afecţiune – ne spunea Rada Dobrotă.

Pentru prima dată în Giurgiu , prin florăria ALIDORA  îşi fac  simţite prezenţa varietăţi noi de plante ornamentale şi flori. Aici veţi găsi creaţii unice de trandafiri criogenaţi , despre care specialiştii în domeniu spun că, datorită unei tehnici speciale, aceştia pot dura şi 20 de ani fără a fi udaţi sau îngrijiţi.

Florăria va oferi iubitorilor de flori, cunoscătorilor şi evident celor ce doresc să le dăruiască celor dragi, varietăţi noi, în premieră la Giurgiu cum ar fi cactuşii exotici, cu flori multicolore , ce îşi vor face cu siguranţă loc în preferinţa iubitorilor de frumos şi de plante de apartament, orhideele de diferite forme şi culori , multe din ele prezente   pentru prima dată la noi în oraş , alături de nelipsitele viorele, lalele, frezii, irişi, trandafiri şi multe altele. Nu vor lipsi nici plantele decorative, mari,  de birou   –  ne preciza Rada Dobrotă.

Administratorul unităţii ne mai spunea că florăria ALIDORA va încerca să recâştige în foarte scurt piaţa cu aranjamentele deosebite ale buchetelor şi coşuleţelor cu flori realizate aici. Cetăţenii se pot adresa de acum direct la noi la florărie cu plantele de apartament pentru tratamente sau îngrijirea lor în cazul apariţiei unor boli. Mă bazez pe cele două lucrătoare ale mele,  pe lucrurile pe care le-au învăţat de la mine  cât şi pe sprijinul acordat de  fiul meu Alexandru, care sper să continue această profesie cu totul deosebită, ce aduce bucurie şi fumuseţe în toate momentele importante din viaţa noastră – mai spunea Rada Dobrotă, o specialistă , căreia mulţi florari din oraş îi datorează cunoştinţele asimilate în modul de aranjare a florilor. Vreau ca toţi clienţii să iasă mulţumiţi şi fericiţi din această florărie. Iată de ce îmi voi aborda întotdeauna oamenii ce vor intra în florărie cu mult respect şi multă disponibilitate – mai spunea ing. Rada Dobrotă.  De menţionat că florăria ALIDORA beneficiază de o pepinieră proprie aflată în imediata apropiere a oraşului, la Plopşoru, în care sunt pregătite multe din răsadurile plantelor comercializate ulterior prin florărie.

 

Programul florăriei ALIDORA este de luni până luni , între orele 8.00 şi 18.00 în timpul săptămânii şi după un program redus,  duminica.  Florăria stă la dispoziţia oricărui giurgiuvean la telefon 0722 676362 atât pentru comenzi cât şi pentru consultaţii de specialitate.