Codul Portocaliu de viscol a fost cât pe ce să dea peste cap programul de circulație al mijloacelor de transport ale operatorului local de transport în comun, LIBER TRANS COM.

Cu mici întârzieri, totuși, angajații societății de transport aproape au făcut imposibilul pentru ca cei care lucrează să ajungă la timp la locurile de muncă, sau cei care aveau treabă în diverse puncte ale orașului să își poată rezolva, în timp util, problemele.

Începând cu ora 8,30, când s-a putut debloca șoseaua Gloriei (n.r. – adresa la care se află garajele transportatorului) microbuzele au circulat după programul normal, chiar dacă, în unele zone, din pricina unor conducători auto rău intenționați, utilajele de deszăpezire ale societății din subordinea primăriei, Giurgiu Servicii Publice, cu greu au putut da deoparte zăpada depusă în timpul nopții trecute.

De altfel, reprezentanții LIBER TRANS COM ne-au asigurat că, deși mâine, 28 februarie, se anunță un nou COD PORTOCALIU de ninsoare, viscol și ger, vor face tot posibilul ca mijloacele de transport în comun din municipiu să circule, cât de cât, normal.

(Jurnal)