Polițiștii cercetează un tânăr care, profitând de faptul că sora sa era plecată de la domiciliu, a pătruns în locuința acesteia şi i-a furat  o parte din bani…

Duminică, 26 noiembrie , o femeie de 41 ani din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu cu privire la faptul că  cineva  pătrunsese în locuinţa sa din localitatea Remuş, de unde  îi furase  o sumă de bani.

În urma  investigaţiilor, luni 27 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Frăteşti din cadrul Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu au identificat un tânăr, de 32 ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, fratele femeii, care în perioada 14 – 26 noiembrie, profitând că sora sa  a fost plecată de la domiciliu, a forţat fereastra de la locuinţă şi a pătruns în imobil, furându-i  circa 1.200 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat  urmând a fi întocmit un dosar penal tânărului . Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Concluzia acestui caz ar fi că astăzi nu poţi mai avea încredere nici măcar în rudele de sânge, mai ales când este vorba de bani!

(Jurnal)