psd-siglaÎn legătură cu prezența pe Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 21 decembrie 2016 a Proiectului de Hotărâre prin care se propunea probarea modificării Organigramei și a Statului de funcții ale Direcției Poliției Locale Giurgiu, Biroul Politic Județean al PSD a luat hotărârea ca partidul nostru să se delimiteze  de proiectul propus.

Organizația Județeană Giurgiu a PSD consider nepotrivită luarea unei astfel de decizii care urmează să afecteze zeci de familii, în această perioadă a sfârșitului de an.

Considerăm că subiectul poate suporta amânarea pentru o dată ulterioară, timp în care se poate căuta o soluție atât legală cât și morală pentru polițițiștii locali care urmează a fi relocați.

Menționăm, deci că nu suntem de acord cu acest Proiect de Hotărâre și considerăm că trebuie amânat.

(BIROUL DE PRESĂ PSD Giurgiu)

N.Red. Este un gest unic în politica locală ca un partid să declare public faptul că nu este  de acord cu un punct  de pe ordinea de zi a unei ședinte de Consiliu. În acest context, PSD , și în cazul de față PSD Giurgiu, dovedește încă de la început că este hotărâtă să se implice total  în problemele sociale ale cetățenilor.

 

 

2 COMENTARII