dsc02778Miercuri, 14 decembrie, în incinta Ateneului ”Ioan Bălănescu” din municipiu, 18 cupluri de giurgiuveni au fost premiate de municipalitate, cu ocazia împlinirii a frumoasei perioade de 50 de ani de căsătorie.
Cuplurile au primit câte 500 de lei, diplome de merit și flori și au fost invitate să sărbătorească evenimentul cu șampanie, pișcoturi și muzică.
Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut pentru comunitate. Vreau să felicit doamnele pentru că au avut înțelepciunea de a ne accepta toate greșelile pe care le-am făcut cu voie sau fără voie, cu elanul tinereții sau poate din necunoștință, că au trecut peste toate momentele grele din viața fiecărei familii. Vreau să felicit și domnii, pentru că nu este ușor să păstrezi relația de familie cu atâtea ispite în jur…, a dorit să le transmită primarul Nicolae Barbu, premiaților. 
 dsc02783
 În rândurile de mai jos vă prezentăm  numele  fericitelor cupluri: 
Cristea Dragomir/ Cristea Lina
Micu Petra/ Micu Constantin
Pădure Dan/ Pădure Maria
Chirpizisu Constantin/ Chirpizisu Ioana
Oprea Stan/ Oprea Ana
Chiripuci Marin/ Chiripuci Maria
Tudor Marin/ Tudor Elena
Olteanu Mihai/ Olteanu Maria
Ciobanu Traian/ Ciobanu Paulina
Cornea Florea/ Cornea Petra
Crăiță Petre/ Crăiță Elena
Boțoroagă Marin/ Boțoroagă Elena
Buzea Stelian/ Buzea Maria
Ancu Anghel/ Ancu Niculina
Botezatu Simion/ Botezatu Vasilica
Vîslan Bietu Dumitru/ Vîslan Bietu Mariana
Garoafă Tudor/ Garoafă Milana
Grigore Florea/ Grigore Nina
dsc02776
În numărul de vineri , 16 decembrie , publicația tipărită Jurnal giurgiuvean vă va prezenta și povestea emoționantă a unuia din cele 18 cupluri împreună cu alte fotografii de la fericitul moment aniversar . 

dsc02773
 Precizăm că pe parcursul acestui an, municipalitatea a mai premiat alte 65 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar anul trecut numărul sărbătoriților a fost de 83.
(Jurnal)