isu-800x445La începutul acestei săptămâni (Miercuri 3 august)  o parte dintre salariații ISU Giurgiu au fost ridicați în grad. Festivitatea de înaintare în gradul următor a ofițerilor și subofițerilor din cadrul I.S.U. Giurgiu, care au îndeplinit cumulate condițiile prevăzute de legislația în vigoare a avut loc la sediul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

 Prim Adjunctul Inspectorului Șef Col. ing. Stancu Marius a condus ceremonia pe parcursul căreia au fost înaintați în grad 2 ofițeri și 19 subofițeri. Acesta i-a felicitat și le-a urat o lungă și frumoasă carieră în minunata profesie de pompieri.Aceleași gânduri au fost transmise colegilor din toată țara care au fost la rândul lor  înaintați în grad tot în această perioadă.

Iată lista celor care au fost înaintați în grad din cadrul ISU Giurgiu:
– la gradul de LOCOTENENT: Slt. Pipin Marian; Slt. Nedu Mihai;
– la gradul de PLUTONIER ADJUTANT ȘEF: Plt. adj. COCIȘ EMIL;
– la gradul de PLUTONIER ADJUTANT: Plt. maj. CREȚU MARIAN; Plt. maj. TĂNASE ADRIAN; Plt. maj. TUDORICĂ MARIUS;
– la gradul de PLUTONIER MAJOR: Plt. MIU ALEXANDRU; Plt. BÎRLĂ COSMIN; Plt. POMENEA BOGDAN; Plt. RUSE CRISTIAN; Plt. GHERGHE ELENA; Plt. PICU MARIUS; Plt. BĂLAN ALEXANDRU; Plt. ENACHE MIHAELA; Plt. PĂLĂCEANU CLAUDIU; Plt. CIOBANU IULIAN; Plt. DENA EUGEN; Plt. PREDA IONUȚ; Plt. ȘERBAN PETRIȘOR; Plt. NICULA MARIUS;
Plt. MEDELEȚ SILVIU;
– la gradul de PLUTONIER: Sg.maj. STANCU IONEL.

Pe toți aceștia redacția noastră îi felicită și le urează  mult succes în activitate!

 (Jurnal)