La data de 6 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, în județul Giurgiu.

Cu ocazia activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Vaslui, pe numele căruia Judecătoria Bolintin Vale a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, cu ocazia activităților desfășurate în comuna Singureni a fost depistat un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 8 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoanele condamnate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depuse în Penitenciarul Giurgiu”, precizează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)