Ieri, 22 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu – B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Giurgiu, la locuințele a 3 persoane bănuite de traficul de droguri de risc, deținere de droguri de mare risc, în  vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2020 – septembrie a.c., 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) și produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Giurgiu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (cannabis), precum și obiecte asociate consumului și traficului de droguri.

2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc, deținere de droguri de mare risc, în  vederea consumului propriu și efectuarea, cu intenție, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu” – informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)