AcasăActualitateUn bulgar ce încerca să intre cu aproape 20 de tone deșeuri...

Un bulgar ce încerca să intre cu aproape 20 de tone deșeuri prin Frontiera Giurgiu a fost oprit de polițiști…

În continuare unii ne consideră lada de gunoi a Europei, încercând să depoziteze tot felul de gunoaie și materiale toxice…Astfel cu câteva zile în urmă, peste 18,5 tone deșeuri din diferite materiale transportate ilegal au fost oprite în Punctul de Frontieră Giurgiu.

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit intr-un ansamblu rutier, condus de un cetăţean bulgar că 18.500 de kilograme deșeuri din diferite materiale erau transportate fără a fi îndeplinite condiţiile legale.

 În data de 14 septembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani. Acesta transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din plastic și cauciuc.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, polițiștii de frontieră giurgiuveni au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în mijlocul de transport se aflau 18.500 kilograme deșeuri amestecate – polietilena, hârtie, carton, deșeuri textile, care au fost încărcate din Bulgaria și aveau ca destinație o societate comercială din municipiul București.

Autoritățile nu au permis intrarea pe teritoriul României pentru deșeurile sus-menționate, întrucât pe timpul efectuării transferului este interzisă amestecarea acestora, dar și pentru faptul că existau neconcordanțe între marfa transportată și documentele prezentate de către șofer.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
23.8 ° C
23.8 °
23.8 °
33 %
6.8kmh
39 %
vin
24 °
sâm
26 °
Dum
29 °
lun
30 °
mar
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!