Acasă Actualitate 110 autovehicule controlate de polițiștii giurgiuveni în ultimele 24 de ore. Vezi ce sancțiuni au aplicat aceștia

110 autovehicule controlate de polițiștii giurgiuveni în ultimele 24 de ore. Vezi ce sancțiuni au aplicat aceștia

0
110 autovehicule controlate de polițiștii giurgiuveni în ultimele 24 de ore. Vezi ce sancțiuni au aplicat aceștia

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe principalele artere din județul Giurgiu, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere și depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Scopul acțiunii a fost acela de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză, dar și a celor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În acest context, cei peste 10 polițiști au acționat în mai multe puncte, controlând 110 autovehicule.

Cu ocazia controalelor efectuate în traffic, au fost efectuate 35 de testări cu aparatul etilotest, dar și 7 cu aparatul DrugTest.

De asemenea, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 36.840 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale și neacordare prioritate pietoni.

Acțiunile polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu vor continua și în zilele următoare!”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °