Zoom adaugă funcții de e-mail și calendar

0
232
Photo by Iyus sugiharto on Unsplash

Așa cum era de așteptat, Zoom caută să se confrunte cu Microsoft 365 și Google Workspace în mai multe domenii decât apelurile video și chat-urile de grup.

La conferința sa Zoomtopia, compania a anunțat o mulțime de funcții care vin pe platforma sa, inclusiv două cheie pentru productivitate: e-mail și calendare.

Zoom Mail

Zoom Blog

Puteți conecta servicii de e-mail și calendar terță parte la Zoom și le puteți accesa prin aplicația desktop. Compania spune că acest lucru vă poate ajuta să economisiți timp în loc să trebuiască să comutați între aplicații și, probabil, să trebuiască să căutați fila potrivită în browser.

Cei din planurile Zoom One Pro sau Zoom Standard Pro vor putea să configureze conturi de e-mail prin intermediul platformei, iar cei cu anumite planuri au opțiunea de a folosi domenii personalizate. Veți primi până la 100 GB spațiu de stocare inclus. Mesajele trimise direct între utilizatorii serviciului Zoom Mail (adică cei care folosesc serviciile de găzduire a e-mailului Zoom) vor avea criptare end-to-end. De asemenea, veți putea trimite e-mailuri externe care pot expira și pot conține linkuri cu acces restricționat.

Zoom  Calendar

Zoom Blog

În ceea ce privește Calendarul Zoom, vor exista opțiuni pentru a vedea care dintre contactele dvs. s-a alăturat unei întâlniri și puteți programa apeluri vocale și video Zoom în aplicație. Serviciul de calendar propriu al Zoom va include posibilitatea de a rezerva întâlniri.

 

Zoom Spots

Zoom Blog

În 2023 se anunta o caracteristică numită Zoom Spots. Compania descrie acest lucru ca un spațiu virtual de coworking în care colegii pot rămâne mai conectați în timpul zilei de lucru prin intermediul conversațiilor video. Deși compania nu a dezvăluit prea multe detalii despre Zoom Spots în postarea de pe blog, ar putea exista un dezavantaj, deoarece funcția le-ar putea permite șefilor să urmărească mai atent ceea ce fac angajații lor.

 

Companiile vor putea în curând să angajeze Zoom Virtual Agent, un AI conversațional și un chatbot conceput pentru a ajuta clienții să rezolve problemele. Acest instrument va fi disponibil la începutul anului 2023. Alte lucruri în curs includ o modalitate pentru dezvoltatori de a câștiga bani din Zoom Apps Marketplace și un antrenor virtual pentru a ajuta vânzătorii să-și perfecționeze argumentele.