WIROM continuă să investească ȋn siguranţa clienţilor săi

0
190

WIROM continua sa investeasca in siguranta clientilor saiBucureşti, 10 martie 2017 – WIROM lansează în luna martie 2017 un nou proiect menit să contribuie la creșterea siguranței clienților. Proiectul reprezintă o măsură suplimentară de control în cadrul activității de depistare a pierderilor degaze.

Activitatea de depistare a pierderilor degaze naturale este una dintre cele mai importante ramuri din cadrul exploatării sistemelor de distribuţie a gazelor. 

Această activitate se realizează ȋn scopul mentenanţei preventive, efectuȃndu-se cu aparate de control speciale. Aparatele se verifică metrologic la producător o singură dată pe an conform legislației în vigoare. Noutatea pe care o aduce proiectul lansat constă în verificări suplimentare pe care echipele WIROM le efectuează în fiecare zi prin stațiile proprii de control pentru a asigura precizia maximă a aparatelor.

“Activitatea de depistare a pierderilor de gaze naturale reprezintă esența funcționării în condiții de siguranță a sistemelor de distribuție gaze. Verificarea zilnică a detectoarelor de gaze ne asigură că aparatele din dotare funcţionează 100% la parametrii optimi. Astfel putem oferi siguranţă maximă locuitorilor.” a declarat Răzvan Georgescu, Director Executiv Tehnic WIROM.

În cadrul operaţiunilor de verificare periodică a sistemelor de distribuţie, echipele WIROM evaluează punctual fiecare element component al conductelor, branşamentelor şi posturilor de reglare- măsurare ȋn scopul depistării pierderilor de gaze, asigurȃnd astfel siguranţa maximă ȋn exploatare.

Detectoarele se utilizează, de asemenea, la efectuarea operaţiunilor de verificare periodică a instalaţiilor de gaze ale clienţilor. WIROM GAS SA asigurǎ servicii de distribuţie și furnizare a gazelor naturale în orașele Alexandria, Corabia, Giurgiu, Oltenița şi Turnu Mǎgurele. Compania a investit pȃnǎ în prezent 23 milioane euro în dezvoltarea unui sistem de distribuţie cu o lungime de 272 km care alimenteazǎ peste 39.000 de clienţi.