Plecând de la faptul că în acest moment municipiul Giurgiu nu mai dispune de bani pentru a susţine lucrările de investiţii, primarul  Nicolae Barbu   a găsit o soluţie.  Iată ce trebuie făcut  pentru terminarea lucrărilor  începute sau aflate în curs de demarare fără ca gradul de îndatorare să fie prea mare şi insuportabil pentru cetăţeni !

Ce mesaj are primarul Barbu  pentru cei speriaţi  că noul împrumut , ce urmează a fi  propus într-o viitoare şedinţă de Consiliu local,  îi va îndatora prea tare pe contribuabilii giurgiuveni…

3 COMENTARII

  1. Deci putem sa stam linistiti, dupa 6 ani de mandat singura sursa de finantare pentru dezvoltarea orasului… defapt pentru astupat gropi ca nu prea exista dezvoltare, este un imprumut. E ca si cum as spune ca muncesc de 6 ani si am ajuns la un salariu atat de bun incat pot sa platesc darile dar ma imprumut sa imi cumpar chiloti. Ceva normal, toate primariile fac asta, nu se umple primaria de datorii, nu se fura viitorul, este o iluzie optica. Da investitorii unde sunt? Cati investitori privati a atras primaria? Cate fabrici s-au construit in Giurgiu in ultimii 6 ani? Suntem de 50 de minute de Bucuresti, oras de granita, si ramanem printrr cele mai sarace resedinte de judet din Romania, daca nu din Europa. Da e ceva normal, el are curaj, nu ii este frica.

  2. O solutie „inteligenta” marca psd-alde! Ne ia „primarele” prin invaluire: autobuze electrice, investitii in infrastructura, bla, bla, bla. Cum s-ar numi solutia prin care pui municipalitatea sa faca imprumut, pe care il vor plati fraierii prin impozite si taxe marite?! Ce fel de imprumut, neicusorule? Intern sau extern?
    Acum, sa fie satisfacuti bugetarii ca doar ei sunt poporul, nu?! Restul sunt fraierii, care muncesc sa ii tina in spate pe „bujetari’…datoria publica se transfera de la o generatie la alta: copiii vor plati „istetimea” generatiilor de acum.

  3. Multi prea multi oameni, intr-un anumit moment ii lasa pe mult prea putini sa gandeasca pentru ei!
    Nimeni nu va scapa de falimentul national spre care impinge tara psd-alde (cresteri salariale si beneficii sociale de tot felul, investitii facute pe baza de imprumuturi bancare, supradimensionarea aparatului administrativ prin adaugarea a patru noi ministere, etc. etc.). Grecia nu a fost lasata sa se scufunde. Insa in anul de gratie 2017, cand in Uniunea Europeana tot apar partide populist-nationaliste, cine va salva Romania de la dezastru?!