Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Social Week-end cu etape interesante în Liga a IV-a și Liga a V-a de fotbal

Week-end cu etape interesante în Liga a IV-a și Liga a V-a de fotbal

0
Week-end cu etape interesante în Liga a IV-a și Liga a V-a de fotbal

În Liga a IV-a la fotbal, sâmbătă, 22 octombrie 2022, de la ora 16:00, vor avea loc meciurile din etapa a 8-a la fotbal. 

Toată atenția în seria Sud va fi pe meciul de la Colibași, unde echipa din localitate va întâlni pe liderul seriei, Victoria Adunații Copăceni.

Va fi un meci greu pentru echipa gazda, care va trebui să demonstreze că rezultatele obținute până acum nu sunt întâmplătoare.

O altă partidă foarte interesantă va fi la Vărăști, acolo unde Giganții din localitate vor avea ca adversar echipa MV Călugăreni. Ambele echipe, surprinzătoare în evoluția acestui sezon, aflate în clasament pe pozițiile 3 respectiv 4, la o diferență de 1 punct, vor oferi un meci cât se poate de interesant, având în vedere miza, derby-lui etapei.

De un adversar accesibil are parte și Dunărea Giurgiu, în condițiile în care va juca pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, cu Viitorul Vedea.

După ce au fost „urechiați” de Energia Remuș în etapa trecută, fotbaliștii „lui Tatică” de la Gloria Comana, vor căuta să se reabiliteze în fața suporterilor, pe stadionul din Mihai Bravu în fața celor de la Unirea Izvoarele.

Programul etapei a 8-a, Liga 4, seria Sud

⚽Giganții Vărăști-MV Călugăreni

⚽Gloria Comana-Unirea Izvoarele

⚽Dunărea Giurgiu-Viitorul Vedea

⚽Real Colibași-Victoria Adunații Copăceni

⚽Dunărea Oinacu-Inter Valea Dragului

⚽Energia Remuș-STĂ

⚽Iată și partidele programate duminică, 23 octombrie 2022, în etapa a 6-a din Liga a V-a, seria Sud A, la fotbal (ora 11:00)

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei se va desfășura la Giurgiu. Gazdele, care formează o echipă incomodă în serie, vor primi vizita celor de la Olimpia Malu. Oaspeții vin pe cai mari, după victoria înregistrată etapa trecută, pe teren propriu, când au trecut cu 3-1 de Unirea Pietrișu.

Fotbaliștii din Giurgiu vor încerca să obțină cele trei puncte, pentru a se menține în cursa pentru un loc pe podium.

Pe terenul din Ghizdaru, echipa Șoimii din localitate va primi vizita colegei de pe locul 7 al ierarhiei, Dunărea Găujani. Fotbaliștii din Ghizdaru au arătat însă o creștere în joc de la o etapă la alta și vor încerca, fără îndoială, să obțină cele trei puncte din această întâlnire, pentru consolidarea primului loc în serie.

Programul etapei a 6-a, Liga 5, seria Sud A

⚽Unirea Slobozia-Amicii 2015 Giurgiu

⚽Șoimii Ghizdaru-Dunărea Găujani

⚽PRO Gostinu-Litoral Gostinu

⚽Unirea Pietrișu-Unirea Frătești

⚽Dunărea Giurgiu 2-Olimpia Malu

(Costel Spînu)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
59 %
1kmh
100 %
Dum
17 °
lun
19 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
7 °