Întâlnire de lucru între reprezentații autorităților județene și locale pentru construirea unei fabrici producătoare de mașini electrice la Giurgiu

0
253

La puțin timp după inaugurarea punctului de lucru la Ruse, Rosen Daskalov, managerul SIN CARS din Ruse, Bulgaria, i-a invitat pe reprezentații autorităților județene și locale din Giurgiu pentru a stabili amplasamentul și alte detalii importante în ceea ce privește proiectul fabricii de la Giurgiu ce se va întinde pe o suprafață de aproximativ 90 de hectare, adiacentă vămii Giurgiu.

La întâlnirea de astăzi au participat primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, Cristi Trăistaru, directorul Direcției Patrimoniu din cadrul primăriei și arhitectul Tiberiu Florescu.

După o examinare și o analiză amănunțită, compania SIN CARS a ales și România pentru investiția și alocarea fabricii sale. Interesul inițial a fost foarte binevenit și tratat în discuțiile preliminare cu primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

La Giurgiu, investiția se va ridica la suma de 5.590.000 de euro care va fi folosită pentru începerea construcției primei etape a noii fabrici. Inițial, fabrica va avea capacitatea de a produce până la 3.000 de mașini pe an, lucrând într-un singur schimb. În cazul creșterii comenzilor, linia de producție poate produce până la 9000 de mașini care lucrează în trei schimburi”, precizează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)