În ciuda acestor lucruri, indiferent de timp, de precipitațiile căzute, drumurile județene au arătat impecabil în urma intervențiilor cu utilaje și forță umană din partea lucrătorilor Direcției, după cum ne declara noul director al DJADJCT, Daniel Cârpușor.

Ultima zăpadă căzută într-o singură noapte, pe care mulți au considerat-o un fel de ”zăpadă a mieilor” a dovedit, așa cum spunea directorul DJTADJCT, că iarna nu mai ia astăzi pe nepregătite pe cei care se îngrijesc din timp să înlăture orice lucru ce ar putea crea surprize neplăcute.

Imaginile alăturate, primite la redacție din partea conducerii Direcției, demonstrează acest adevăr, dovedindu-ne cum arătau intrările câtorva din localități ale județului, în dimineața de după ultima ninsoare căzută…

Dar hai să vedem cum a arătat de fapt bătălia utilajelor de deszăpezire ale DJTADJCT cu armata ”generalului” iarnă, în noaptea căderilor masive de zăpadă, tot prin intermediul fotografiilor puse la dispoziție de Nicușor LEAFU, șef Serviciu Întreținere Drumuri și Poduri în cadrul instituției.

După cum ne spunea șeful de serviciu, lucrătorii Direcției sunt în continuare pregătiți cu utilaje pentru a interveni în cazul în care iarna se va suci, așa cum a mai făcut-o până acum și va încerca să strice calculele acestei primăveri întunecate de Pandemie și de toanele vremii.

Vom reveni în zilele următoare cu detalii privind lucrările Direcției pe drumurile județene, atât cele de sezon cât și cu cele ce urmează a finaliza obiective importante.

(Florian Tincu)