După cum scriam cu câteva săptămâni în urmă într-o ediție a cotidianului nostru, despre consumul tot mai accentuat de droguri ce se manifestă la nivelul județului Giurgiu , iată că acest lucru se confirmă acum în ceea ce îi privește pe protagoniștii din lumea show-bizului . Astfel, Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, dar şi Marian Ionescu, de la Direcţia 5, au fost aduşi , zilele trecute , cu duba la DIICOT Ploieşti ca să dea explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Calitatea lor a fost însă de martori…

Cocaină şi canabis pentru vedete şi oameni de televiziune!

Anchetatorii au informaţii că mai mulţi artişti cu dare de mână ar consuma droguri scumpe,  motiv pentru care au avut loc mai multe percheziţii la locuinţele acestora, din Bucureşti şi Prahova.

Pe lista martorilor se află designerul Răzvan Ciobanu, jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, de la Kanal D, dar şi chitaristul Marian Ionescu. Acesta ne-a declarat scurt, fără să recunoască dacă a fost sau nu citat la DIICOT: „Nu am nici o legătură cu acest subiect. Nu consum droguri”.

Se pare că fiul acestuia, Carmin Ionescu, care este şi basistul trupei Direcţia 5, ar apărea în dosar în calitate de consumator, spun surse judiciare. S-a vehiculat şi numele lui Oreste Teodorescu în dosarul stupefiantelor, dar el a negat că ar avea vreo implicare. hiar şi aşa, cu toţii trebuie să le spună acum procurorilor tot ce ştiu despre filiera în care apare drept traficant manelistul Elis Armeanca, băiatul lăutarului Dan Armeanca.

Acesta le-ar livra VIP-urilor cocaină şi canabis. Stupefiante de mare risc, care dau dependenţă şi costă enorm de mult. Denumit şi drogul bogaţilor, un gram de cocaină depăşeşte 100 de euro, iar unul de canabis în jur de 50 de lei. Elis nu a fost găsit acasă de mascaţi, astfel că a fost citat să se prezinte la audieri. Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu au refuzat să dea declaraţii. 

”Hai că au pitrocit-o mult…!”

 În 2003 când îl torpilam cu acelaşi aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreţinut raporturi cu minore din Republica Moldova – a scris Oreste Teodorescu, pe facebook, martor și el în acest caz.  Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuţu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roşie încearcă acelaşi scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploieşti sa văd despre ce este vorba ! Înţeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat şi merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracţionale !”

Persoanele audiate în dosar , conform adevărul.ro , sunt suspectate că ar fi consumat droguri scumpe, cocaină şi comprimate Ecstasy. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, vor fi audiate în aceeaşi cauză mai multe vedete de televiziune, solişti din trupe rock, dar şi persoane din lumea modei.

Surse din cadrul DIICOT au precizat că vedetele care au fost aduse, joi la audieri, nu sunt neapărat dealeri de droguri, ci, cel mai probabil consumatori.  Deocamdată nu este clar în ce calitate au fost chemaţi, de martori sau de suspecţi în această cauză.

Conform organelor de anchetă se pare că déjà trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT pentru 30 de zile…

(Jurnal )