Vino și tu la cursurile GRATUITE de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională organizate de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu

0
234

La începutul lunii februarie, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu anunța organizarea de cursuri de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, sesiunea 2022.

Timpul a trecut și deși speranțele Inspectoratului era ca numărul celor înscriși să fie unul mult mai ridicat, se pare că la primul curs de matematică desfășurat, marți, 15 martie, prezența nu a fost extrem de ridicată.

Cererile se pot depune în continuare la sediul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, Str. Dr. Ion Munteanu, Nr. 3 sau se pot transmit pe adresa de e-mail: isjgiurgiu@yahoo.com.

Grupele, disciplinele și programul vor fi stabilite în funcție de opțiuni.

Elevii care vor dori să urmeze cursurile de pregătire pentru evaluare națională la matematica vor fi îndrumați de profesorul de specialitate, Bogdan Ion, iar cele de limba și literatura română o vor avea la catedră pe profesoara Cosmina Roșu.

Nu uitați, miercuri, 16 martie, de la ora 10:00, încep pregătirile pentru evaluare națională la limba și literatura română unde sunteți așteptați într-un număr cât mai mare.

„Vă așteptăm la sediul ISJ Giurgiu din Str. dr. Ion Munteanu nr.3, la cursurile de pregătire gratuite organizate de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu!”, se spunea în invitația lansată de inspectorul școlar general, Adelina Sîrbu.

(Ana Magheru)