Vineri, la sediul CJ Giurgiu, a avut loc o întâlnire a Președintelui Dumitru Beianu cu reprezentanții din sistemul de servicii sociale. Care a fost tema…

0
464

 Vineri , 7 aprilie, dimineață, la sediul Consilului județean Giurgiu,  președintele acestei instituții, Dumitru Beianu, a avut o discuție cu reprezentanții tuturor serviciilor județene implicate în sistemul de servicii sociale.

 Printre cei prezenți s-au  numărat și directorul DGASPC Giurgiu, Gheorghe Paraschiv, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu, dar și reprezentanți ai Poliției și Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu.

În informarea postată pe facebook-ul CJ, se menționează că la această întrevedere s-au pus la punct detalii privind ”acțiunea comună a autorităților locale de a îmbunătăți serviciile de asistență socială, pentru a veni și mai mult în sprijinul categoriilor defavorizate.”

Astfel, Președintele Dumitru Beianu le-a dat asigurări celor prezenți că va sprijini în continuare sistemul de protecție socială, atât beneficiarii, persoane vulnerabile, cât și personalul care se ocupă de îngrijirea acestora.

Întâlnirea de astăzi ( n.n.- 7 aprilie) este organizată în cadrul Proiectului “Servicii integrate pentru grupuri vulnerabile – o punte pentru dezvoltarea comunităților locale” – a precizat Președintele CJ.

Acest Proiect beneficiază de un grant în sumă de peste două milioane de euro, oferit de statele : Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, în cadrul Programului Dezvoltare locală.

(Jurnal)

Sursa: CJ Giurgiu