Cristian Anculescu, vicepreședintele CJ Giurgiu: ”Joi, 6 aprilie, s-au efectuat primele probe tehnice în vederea deschiderii Terminalului și a PTF Giurgiu-Ruse Feribot, deschidere care se va produce în cel mai scurt timp!”

0
2930

În urmă cu peste un an, se năștea, ca deziderat, relansarea liniei de feribot Giurgiu-Ruse, prin deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei Mocănașu, în care m-am implicat, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean  Giurgiu, coordonator, dar mai ales ca om, fiind pentru mine un proiect de suflet – scria vicepreședinteșe Consiliului Județean Giurgiu, Cristian Anculescu, într-o postare pe facebook.

Prin colaborarea transfrontalieră  susținută, parcurgerea tuturor etapelor administrative, organizarea și participarea activă la întâlniri pentru stabilirea demersurilor legale, discutarea stadiului acestora, identificarea pașilor următori, a soluțiilor pentru deblocarea dificultăților obiective, am depus toate eforturile în vederea întăririi capacității de transport peste Dunăre, fluidizarea traficului la frontiera Giurgiu-Ruse, prin deschiderea terminalulului Mocănașu pentru transport tip feribot.

Deși foarte puțini au crezut în reușita acestui proiect. într-un timp așa de scurt, cooperarea, eforturile susținute și conjugate, implicarea și backgroundul meu profesional, profesionalismul tuturor celor implicați au făcut posibil acest deziderat.

Sunt fericit și mulțumit să vă informez că astăzi (n.n.- joi 6 aprilie)  s-au efectuat primele probe tehnice în vederea deschiderii terminalului și a PTF Giurgiu-Ruse Feribot, deschidere care se va produce în cel mai scurt timp.

Este o reușită notabilă pentru mine, cu impact economic pozitiv pentru noi toți, locuitori ai județului Giurgiu și ai districtului Ruse (Bulgaria) – nota vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Cristian  Anculescu într-o postare în mediul on line

(Jurnal)