Acasă Actualitate Viitorul Vedea, cu speranță moderată în fața „killerului” din Giurgiu

Viitorul Vedea, cu speranță moderată în fața „killerului” din Giurgiu

0
Viitorul Vedea, cu speranță moderată în fața „killerului” din Giurgiu

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, de la ora 16:00 se va juca pentru etapa a VIII-a, din seria Sud a Ligii a 4-a, la fotbal.

După victoria de sâmbăta trecută, când „oastea” din cetatea lui Mircea cel Bătrân a reușit să învingă „oastea” lui Mihai Viteazul la Călugăreni, este clar că vicecampioana județului, Dunărea Giurgiu, (foto) nu va avea probleme cu ultima clasată, Viitorul Vedea, în meciul care se va juca pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Giurgiuvenii reprezintă echipa revelație a seriei în acest sezon, cu rezultate foarte bune (au 18 puncte din tot atâtea posibile), oaspeții clasându-se pe ultimul loc al clasamentului cu 2 puncte din 6 meciuri. La aceast meci nu se pune problema victoriei, ci mai degrabă se pune problema scorului.

„Este un joc ca oricare altul, nicidecum un derby, o partidă în care vrem să dăm totul și să luăm punctele, dar pentru aceasta trebuie să fim concentrați și determinați. Consider că avem echipă de primul loc și abordăm meciul la victorie. Echipa din Vedea nu este peste noi din punct de vedere valoric”, a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Jocul dintre Dunărea Giurgiu și Viitorul Vedea se dispută sâmbătă, 22 octombrie 2022, de la ora 16:00, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
81 %
3.6kmh
65 %
joi
14 °
vin
17 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
12 °