Sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 1730, pe stadionul Astra din Giurgiu, are loc meciul manșei retur al barajului de promovare în cel de-al treilea eșalon de fotbal.

Se vor întâlni campioanele județelor Giurgiu și Prahova, Victoria Adunații Copăceni (foto) și CS Păulești. Un meci important pentru ambele formații, ce va schimba statutul uneia dintre combatante. În prima manșă, disputată sâmbăta trecută în fieful celor de la Păulești, formația președintelui Costel Grigore și pregătită de antrenorii Petrișor Păunescu și Ion Văduva a luat o importantă opțiune pentru promovare, câștigând cu 1-0 (0-0).

Gazdele au o primă şansă care trebuie valorificată. Fotbaliștii din Adunații Copăceni se gândesc doar la victoria ce le-ar asigura  promovare (și cu un meci egal), în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Manşa secundă a barajului pentru promovarea în Liga a III-a oferă, în general, dispute cu un verdict greu de prognozat.

„Trebuie să fim capacitați sută la sută, să credem până la final în șansa noastră, iar la final să ne bucurăm. Ne-am pregătit corespunzător, vom juca la victorie și sperăm ca la finalul celor 90 de minute să fim câștigători”, a declarat Costel Grigore, președintele Victoriei Adunații Copăceni.

Partida de sâmbătă, 25 iunie 2022, va începe la ora 17:30 și va fi găzduită de stadionul Astra din Giurgiu.

(Costel Spînu)