Stadionul „Ion Mangeac” din Izvoarele va găzdui sâmbătă, de la ora 10.30, cel mai important eveniment fotbalisc giurgiuvean din prima jumătate a anului 2020,  meciul de baraj, ce se vrea a fi, de fapt, finala pentru desemnarea campioanei judetene.
Pentru acest titlu se vor bate echipele clasate pe primul loc în celor două serii de Liga IV-a, din momentul opririi sezonului regulat: Victoria Adunații Copăceni (Seria Sud) si Argeșul Mihăilești (Seria Nord).
Câștigatoarea din acest meci va primi dreptul de a reprezenta judetul Giurgiu la barajul de promovare în Liga III-a, în confruntarea cu CSA Steaua (campioană AMFB) și campioana județului Ialomița.
Jucătorii şi staff-ul celor două echipei au fost testaţi pentru coronavirus, toate testele efectuate miercuri fiind negative.
Organizatorul, AJF Giurgiu, face un apei la galeriile celor două echipe să nu se prezinte la stadion, deoarece s-a luat decizia ca meciul să se joace fără spectatori, iar ordinea va fi asigurată de jandarmi.
Înaintea meciului, reprezentanții celor două protagoniste au declarat:
Costel Grigore (Antrenor-Adunații Copăceni): „Așteptăm cu multă încredere acest meci. Suntem pregătiți să învingem. Băieții sunt conectați la importanța meciului și încrezători în victorie”.
Ion Tudose (Delegat-Mihăilești): „Dacă am ajuns până aici, toată lumea vrea să demonstreze că nu a fost un accident. Sperăm să fie un meci frumos în care victoria să fie de partea noastră”.
(C.S.)