Vicepreședinta CJ Giurgiu și directorul DJTADCT vin în sprijinul a 140 de familii, cu lemne de foc !

0
190

Așa cum știm cu toții, lemnul de foc rămâne o problemă socială importantă pentru  multe familii giurgiuvene.  La sfârșitul săptămânii trecute, vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea și directorul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu (DJTADCT), Daniel Cărpușor, au vizitat patru asemnea familii, defavorizate din municipiul Giurgiu, cu dorința de a le ajuta cu lemne de foc pentru a traversa fără griji, în căldură,  această iarnă rece.

Cei doi le-au oferit  familiilor de giurgiuveni  câte 2 metri cubi de lemne de foc. După cum ni s-a comunicat, alte 136 de familii din județul Giurgiu  așteaptă să primească o cantitate similară de masă lemnoasă, în același scop.

Lemnul – ne spunea directorul DJTADCT Giurgiu – a fost obținut în urma tăierii și toaletării copacilor aflați pe marginea drumurilor pe care le are în administrare instituția pe care o conduce. Cantitatea de lemne va fi  repartizată,  potrivit Hotărârii Consiliului Județean Giurgiu din 29.07.2021, către 140 de familii defavorizate din județul Giurgiu.

Acesta ne mai spunea că acțiunea vicepreședintelui Consiliului județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea și a directorului DJTADCT Giurgiu a fost posibilă cu sprijinul d-nei Viorica Bănescu, director al Direcției de Asistență Socială Giurgiu.

(Jurnal)