”Al meu e cel mai frumos…!” Rubrică dedicată minunilor din viața noastră: COPIII! Astăzi: SANDA Maria Mădălina

0
447

     

Înființăm din această săptămână o rubrică pe care sperăm să o primiți cu mare plăcere , referindu-ne în primul rând la părinții cărora ”barza”  le-a adus de puțină vreme cel mai frumos cadou din viața fiecărui cuplu: un BEBE!

Rubrica ”Al meu este cel mai frumos…!” își dorește să ofere șansa fiecărei mame cu copii între 3 luni și 2 anișori să  se laude cu cei mici, oferindu-ne imagini inedite, cu aceștia, poze haioase ce ulterior  vor fi selectate, iar pe baza numărului de  like-uri primite din partea publicului privitor, vom acorda la finele fiecărei luni premii micuților ce primesc cele mai multe și mai frumoase aprecieri.

Va fi suficient ca pe lângă pozele pe care ni le veți trimite și totodată publicate, să specificați datele dvs. de identificare și eventual o parolă simpatică ce va însoți imaginile micuților.

Evident că pentru ca rubrica să fie cât mai  savuroasă va trebui să însoțiți imaginile nu numai cu numele real  și cu cel de alint, cât  și vârsta celor mici  (în luni).  Și nu în ultimul rând obiceiurile și năzdrăvăniile lor…

Astăzi v-o prezentăm pe Sanda Maria Mădălina din Municipiul Giurgiu….

M-am născut în zodia Fecioarei, am ochii verzi și pe lângă faptul că sunt cea mai frumoasă,  sunt și cel mai șmecher copil din lume…!” 

Pentru relații și precizări privind concursul nostru  sunați la ”Dana”: +40 739.035.538.