Vești bune pentru locuitorii din Roata de Jos și Izvoarele! Se deschid, două noi centre de vaccinare anti-COVID, în aceste două localități, pentru care se fac programări, începând de maine, 27 februarie!

0
463

        Vă informăm că începând de luni, 1 martie a.c., la nivelul județului Giurgiu, două cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.

        Este vorba despre cabinetul de vaccinare din localitatea Roata de Jos, respectiv despre cabinetul de vaccinare din localitatea Izvoarele.

Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie a.c., și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numărul de suport destinat județului Giurgiu 021.414.44.46.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu