Veşti bune pentru locuitorii comunei Adunaţii Copăceni: conducta de gaze naturale e din ce în ce mai aproape!

0
536

cond gaze ad cop2Una dintre dorinţele primarului comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu, este ca întreaga comună să beneficieze de gaze naturale. Astfel, cu mai mult timp în urmă, se demarase un proiect prin care comuna urma să fie racordată la conducta magistrală, dar, din păcate, aceste lucrări au fost sistate o perioadă destul de lungă de timp.

„La acest moment, am veşti bune pentru locuitorii comunei noastre. Deşi a stagnat, din cauza unor probleme apărute pe teritoriul comunei învecinate (Dărăşti Ilfov), unde nişte cetăţeni „de bună credinţă” plantaseră usturoi pe domeniul public, lucrarea de aducţiune a gazelor în Adunaţii Copăceni a fost reluată începând de luni, 24 iulie, moment în care au început şi lucrările efective în comuna noastră”, ne spunea primarul din Adunaţii Copăceni, Dan Rusu.

Aşa cum a promis de fiecare dată, iată că ambiţiosul edil se ţine de cuvânt şi, încetul cu încetul, transformă comuna dintr-o localitate trecută la capitolul „şi altele”, într-o comună cu pretenţii la titlul de localitate europeană.

(Jurnal)