Vacanță activă la SCM Dunărea 2020 Giurgiu

0
1095

Fotbaliști de la Dunărea Giurgiu au primit liber de sărbători după două săptămâni de la terminarea turului campionatului. Astfel că după ce alb-albaștii au intrat oficial în vacanță, conducerea Clubului a oferit o masă festivă sâmbătă, la stadionul din Port.

Buna dispoziție a fost la ea acasă, semn ca elevii profesorului Dorian Gîrlea știu și altceva în afară de fotbal pe pâine, știu să se distreze foarte bine când vine vorba de câte-o șuetă. Muzica bună și buna dispoziție a fotbaliștilor au făcut ca petrecerea de sfârșit de an să fie una de vis. Dunărea Giurgiu a intrat în vacanță până pe 15 ianuarie.

Fotbaliștii giurgiuveni și-au urat la plecare la mulți ani, sărbători fericite și bineînțeles să li se îndeplinească un vis devenit deja celebru  – Dunărea în Liga a 3-a!

Bineînțeles dacă este lăsată și de alții.

Țin să felicit pe jucători și antrenori pentru acest tur de  campionat, pentru atitudinea jucătorilor, pentru randamentul lor, pentru munca depusă și tot ce au făcut pentru club. Sunt bucuros că am reușit să încheiem într-o manieră pozitivă această prima parte de campionat”, a spus directorul Clubului Dunărea, profesor Mirel Marin.

(Costel Spînu)