În această perioadă, se află în plin proces de achiziții, așa cum ne spunea cu ceva timp în urmă ing. Marius Olteanu, directorul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, utilajele atât de necesare derulării activității direcției. Cea mai recentă asemenea achiziție o reprezintă o freză de asfalt.

Cel care a făcut acest anunț referitor la achiziția utilajului a fost președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, care scria, pe contul său de socializare:

„Am achiziţionat, cu fonduri europene, un nou utilaj pentru Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic!

Este vorba despre o freză de asfalt, cu o valoare de peste 1,5 milioane de lei, în cadrul unui proiect european derulat împreună cu vecinii bulgari.

Sunt bucuros că am reuşit să cumpărăm acest utilaj care va îmbunătăţi activitatea DJT şi le urez spor la treabă colegilor mei!”, a mai scris Marian Mina.

La rândul său, contactat telefonic, directorul DJTADJCT Giurgiu, ing. Marius Olteanu, a confirmat cele spuse de președintele Consiliului Județean, declarând:

Într-adevăr, DJTADJCT Giurgiu a fost dotat, cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu, cu o freză de asfalt – lățimea 1 metru, în valoare de 1.502.970 lei cu TVA. Acest utilaj a fost achiziționat cu fonduri europene, în cadrul proiectului TEN-ROBG418.

Mulțumim și pe această cale domnului Președinte al CJ Giurgiu Marian Mina pentru susținere! Ca și utilajele achiziționate anterior, și care deja și-au dovedit eficiența pe drumurile județene, la lucrările la care au fost repartizate, și această freză de asfalt va fi, spunem noi, extrem de utilă în cadrul lucrărilor pe care le derulăm în această perioadă. Din păcate, nici condițiile meteo nu ne sunt extrem de favorabile, dar nici bugetul de care dispunem nu ne permite să facem toate acele lucrări de modernizare pe care ni le dorim, rezumându-ne, în această perioadă, mai mult la lucrări de întreținere sau de reparații”, ne mai spunea directorul DJTADJCT Giurgiu, ing. Marius Olteanu.

(Jurnal)