În ziua de 23 iunie a.c., ora 07.00, polițiștii au depistat în trafic, pe D.N.5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot marți, 23 iunie a.c., ora 15.00, polițiștii Serviciului Rutier și Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.N. 61, în localitatea Letca Nouă, județul Giurgiu, fiind înregistrat de aparatul radar Trucam depășind viteza legală în localitate.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 23 iunie a.c., ora 16.15, polițiștii au depistat un bărbat de 61 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.5, în localitatea Călugăreni, având permisul de conducere retras.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având permisul de conducere retras.