Un bărbat de 35 ani, urmărit național și internațional, bănuit de comiterea unei tâlhării și că a părăsit România, la începutul lunii mai, pe raza localității Comana, a fost depistat de autoritățile spaniole și predat polițiștilor giurgiuveni în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul este cercetat de polițiștii giurgiuveni, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind bănuit că la data de 01.05.2018, a pătruns purtând cagulă și mănuși, în locuința unei femei de 69 ani, din comuna Comana, județul Giurgiu și fiind surprins de aceasta a agresat-o fizic și a deposedat-o de bijuteriile pe care le purta, cauzând un prejudiciu de 1000 lei.

La data de 27.09.2018, a fost preluat de polițiștii români, în baza mandatului de arestare preventivă și prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu, care a confirmat mandatul.

Polițiștii giurgiuveni continuă cercetările față de bărbat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Giurgiu.