UPDATE: Filmul accidentului din această seară de la Plopșoru. Ce spun polițiștii

0
695

Așa cum precizam cu puțin timp în urmă, în zona localității Plopșoru, pe DN 5 Giurgiu – București s-a produs un accident de circulație. 

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Cristian Șuță, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”: 

„În jurul orelor 18,07, în această seară, s-a produs un accident de circulație pe DN 5, în zona localității Plopșoru. Conducătorul unui autoturism Suzuki, un bărbat în vârstă de 45 de ani din București, în timp ce se îndrepta către Giurgiu, nu a observat un tractor aflat pe același sens de mers, condus de un tânăr de 28 de ani din comuna Băneasa, județul Giurgiu, și a intrat în coliziune cu plugul aflat în spatele acestuia. Din impact a rezultat rănirea unei persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 46 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând 0 alcoolemie. În cauză se fac cercetări și, în funcție de starea victimei, polițiștii vor lua măsurile legale”, a încheiat Cristian Șuță. 

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, tractorul era semnalizat corespunzător.

(Jurnal)