Unitățile POȘTEI vor fi transformate în Alimentare! De la scrisori și timbre, la țigări și pufuleți!

0
634

Românii vor putea cumpăra produse alimentare și nealimentare din oficiile poștale, în urma unui parteneriat încheiat între Poșta Română și un mare lanț de magazine.

Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești.

O idee salvatoare pentru lucrătorii Poștei care zăceau în niște unități sărăcăcioase la Giurgiu, unde de ani buni nu s-a mai făcut nicio investiție. Ba mai mult, birourile conducerii fuseseră la un moment dat, închiriate la rândul lor…

Așa că, dacă servicii de poștă nu mai sunt posibile prin POȘTĂ, măcar să treacă la vânzarea cu amănuntul. Așa că, în loc de corespondență, de la Poștă vom cumpăra țigări, ciocolată și… pufuleți!

Gama selecționată și pusă la dispoziție de lanțul de magazine este formată din aproximativ 150 de produse, expuse în incinta oficiilor poștale. Clienții vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare.

În funcție de gradul de satisfacție înregistrat în rândul clienților în urma etapei pilot, cele două companii își propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poștale din România.

(Jurnal)