Unde vă puteţi încheia contractele pentru salubritate

1
988

Recent, ca urmare a faptului că la sediul GIREXIM din şoseaua Plantelor se înregistrau, zilnic, cozi la care nervii giurgiuvenilor veniţi să îşi încheie contractul cu operatorul de salubritate, erau întinşi la maximum, conducerea societăţii a luat decizia înfiinţării unui ghişeu în Piaţa Centrală, în imediata apropiere a BCR.

Acolo, de luni până vineri, între orele 8 ,00 – 18,00, şi sâmbăta, de la ora 8,00 la ora 12,00, locuitorii municipiului sunt aşteptaţi pentru încheierea contractelor de salubritate.

Pentru încheierea acestui contract, doritorii trebuie să completeze o declaraţie pe proprie răspundere, în care să se precizeze numărul de persoane care locuiesc la adresa respectivă, precum şi persoanele (nominal) care fac parte din contract.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. […] Recent, ca urmare a faptului că la sediul GIREXIM din şoseaua Plantelor se înregistrau, zilnic, cozi la care nervii giurgiuvenilor veniţi să îşi încheie contractul cu operatorul de salubritate, erau întinşi la maximum, conducerea societăţii a luat decizia înfiinţării unui ghişeu în Piaţa Centrală, în imediata apropiere a BCR. Acolo, de luni până vineri, între orele 8 ,00 – 18,00, şi sâmbăta, de la ora 8,00 la ora 12,00, locuitorii municipiului sunt aşteptaţi pentru încheierea contractelor de salubritate. Pentru încheierea acestui contract, doritorii trebuie să completeze o declaraţie pe proprie răspundere, în care să se precizeze numărul de persoane care locuiesc la adresa respectivă, precum şi persoanele (nominal) care fac parte din contract. (Jurnal) Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Unde vă puteţi încheia contractele pentru salubritate […]