305016_mainAmatorii de o cină inedită au acum ocazia de a lua masa la înâlţime, admirând panorama ameţitoare ce se deschide sub picioare. În această săptămână se deschide primul restaurant amplasat la peste 130 de metri înălţime din România, NOR – Sky Casual Restaurant ce se găseşte situate în cadrul clădirii de birouri Sky Tower din str. Barbu Văcărescu.

Localul  este amplasat la 136 de metri deasupra solului. Meniul restaurantului NOR include 36 de preparate, de la brânzeturi şi mezeluri artizanale româneşti, la preparate din Franţa, Italia sau asiatice.

Potrivit paginii de Facebook, preţurile nu sunt deloc exaggerate. Astfel puteţi comanda salată de vinete coapte cu chutney de roşii, maioneză cu chives şi dulceaţă de ardei iute la doar 22,9 lei! Mai puteţi gusta  salata made in Transylvania cu frunze verzi, caş ardelenesc copt pe jar, quinoua, caise şi dressing de zmeură la 37,6 lei sau borş românesc de pui cu anghinare, sparanghel şi ţelină la numai 16,9 lei.

NOR este deschis de către proprietarii restaurantelor Stadio – Restaurant cu Atrium şi Social 1 – Restaurant cu Bar, ambele amplasate în centrul Capitalei şi parte a aceluiaşi grup.