Unde își pot  petrece  giurgiuvenii, Paștele…!

0
487

Destinațiile preferate de giurgiuveni pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale sunt  Bulgaria, România și nu în ultimul rând, Israel.

După cum ne spuneau agenții de turism din Agenția Christian Tour din centrul Municipiului, și anul acesta, în preajma Paștelui, hotelierii bulgari vin cu preturile cele mai  atractive.  Astfel, tariful pentru 3 nopti cazare „all inclusive” la un hotel de  3 stele, este de doar 85 euro/pers, iar la un hotel de 4 stele de numai 95 euro/pers.

Cele mai solicitate statiuni bulgărești sunt Nisipurile de Aur și Albena pentru care agentia de turism Christian Tour ofera transport tur-retur la prețul de 35 euro/pers.

În Romania cea mai solicitată zonă rămâne Valea Prahovei , dar și cea mai scumpă! O cazare aici în perioada  6-9 aprilie (3 nopți), doar cu mic dejun inclus, costă 400 lei/pers, la care se adaugă masa tradițională de Paște, care este inclusă în preț,  cât și accesul la facilitățile hotelurilor ( sală de fitness, jacuzzi sau terenuri de sport).

Cei mai „credincioși” giurgiuveni au ales destinația Israelului. Aici  pentru 5 nopți de cazare la un hotel de 3 stele , în care intră taxe de aeroport, trasport dus-întors cu avionul, trasfer de la aeroport la  hotel și invers, ghid vorbitor de lb.română (ba chiar și un preot), prețul ajunge la de 525 euro/pers.

Pentru cei interesati de toate aceste oferte prezentate de noi mai sus, Agenția  „Christian Tour” vă asteaptă pentru a vă rezerva locurile de vacanta dorite.

Sediul Agentiei este, așa cum precizam la început în Centrul orașului, vis-a-vis de magazinul Romarta.

 

(Leonardo Balaban)