politie Minorul instituţionalizat, plecat voluntar în urmă cu aproape o săptămână, de la o căsuţă de tip familial din Giurgiu, a fost depistat de poliţişti în municipiul Bucureşti, împreună cu un membru al familiei.

Joi, 21decembrie , poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale  din cadrul I.P.J. Giurgiu, în continuarea activităţilor pe care le-au întreprins în vederea depistării minorului Bălan Mihăiţă, urmărit naţional ca persoană dispărută, s-au deplasat pe raza municipiului Bucureşti, unde, în cadrul unei acţiuni specifice au depistat persoana semnalată.

Minorul a fost depistat în zona Piaţa Sudului, din municipiul Bucureşti, împreună cu fratele său, în vârstă de 25 de ani, în compania căruia s-a aflat pe întreaga perioadă a plecării.

Minorul a fost încredinţat reprezentanţilor D.G.A.S.P.C. Giurgiu în vederea reintegrării în căsuţa de tip familial, pe perioada plecării nefiind victima niciunei infracţiuni.

Poliţiştii giurgiuveni mulţumesc tuturor persoanelor şi reprezentanţilor mass-media care i-au sprijinit în activităţile desfăşurate pentru depistarea minorului.

(Jurnal)