Acasă Actualitate Unde au fost găsiți 5 irakieni ce se ascunseseră într-un microbuz…

Unde au fost găsiți 5 irakieni ce se ascunseseră într-un microbuz…

0
Unde au fost găsiți 5 irakieni ce se ascunseseră  într-un microbuz…


1736_anunturi4all.ro_MICROBUZ IVECOÎn data de 11 august, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat ( județul Dolj), în aria de competență a Inspectoratului Teritorrial de Frontieră Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Georgiev K., în vârstă de 34 ani, la volanul unui microbuz marca Iveco, fără încărcătură.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în spatele scaunului şoferului, un perete dublu. În compartimentul special amenajat au fost descoperite, ascunse, cinci persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză, care nu aveau documente de călătorie asupra lor, sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani.

Aceștia au declarat că au plecat din țara de origine și au trecut ilegal în Turcia, apoi în Bulgaria, unde au fost preluați de cetățeanul bulgar Georgiev K., care i-a ascuns în microbuz, contra sumei de 5000 de euro, pentru a-i transporta în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, şoferul bulgar şi cei cinci migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

(Jurnal)

 

 

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
4.6 ° C
4.6 °
4.6 °
87 %
3kmh
11 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
18 °