Unde ai voie să faci sex cu animalele şi unde e legal să omori amanta soţului!

0
2264

Portalul italian baltazar.it face o trecere în revistă a celor mai ciudate obiceiuri sexuale din lume, care în lumea civilizată ar părea de neimaginat.

În Liban, bărbaţilor li se permite, potrivit legii, să întreţină raporturi sexuale cu animale, dar numai dacă acestea sunt femele. Dacă animalul este mascul, libanezii riscă să fie condamnaţi la moarte.

De acelaşi sfârşit tragic au parte şi indonezienii care se masturbează. Legea spune că aceştia pot fi decapitaţi.

În Columbia, se poartă sexul cu martori. Astfel, în noaptea nunţii, mama miresei trebuie să asiste la actul sexual dintre cei doi proaspeţi însurăţei.

Nici bărbaţii din Bolivia nu o duc prea bine: există o lege care le interzice în mod expres să facă sex cu două surori în acelaşi timp.

În schimb, în Guam există bărbaţi a căror singură treabă este să dezvirgineze fetele, ei fiind remuneraţi consistent pentru acest serviciu. Motivul: în acest teritoriu aparţinând SUA le este interzis virginelor să se căsătorească.

De ce ar vrea femeile să călătorească în Congo

Într-un oraş din Etiopia, există o lege care interzice femeilor să refuze violenţa sexuală a tinerilor proaspăt circumcişi. Asta pentru că, în poporul etiopian, există convingerea că uniunea dintre o femeie şi un circumcis este sacră. Practic, femeile pot fi violate legal în acest oraş.

În trecut, într-un sat din Zair, una dintre locuitoare era desemnată „femeia satului” şi avea obligaţia să întreţină relaţii sexuale cu toţi bărbaţii. Copiii pe care îi năştea deveneau, apoi, proprietatea întregului sat.

În Katanga (Congo), societatea este matriarhală, astfel că femeile au puterea când vine vorba de sex. Bărbaţii au obligaţia să-şi satisfacă partenerele oricând doresc acestea, iar, după actul sexual, femeile trebuie cărate în spate de sclavii lor masculini.

O situaţie similară este şi în Coasta de Fildeş, unde, cu ocazia sărbătorii anuale organizate în cinstea spiritelor, femeile se îmbăiază într-un fluviu, după care îi obligă pe bărbaţi să întreţină relaţii sexuale. Aceste împerecheri colective ar proteja spiritul femeilor.

De ce ar vrea bărbaţii să călătorească în Australia

În Hong Kong, soţiile înşelate au dreptul să-şi ucidă bărbatul, însă numai prin forţă fizică, fără a folosi niciun fel de armă. În schimb, femeile au dreptul să o omoare cum vor ele pe amanta soţului.

În Oceania, membrii unui trib execută un dans menit special să-i excite pe oaspeţii străini, iar femeile pot întreţine relaţii sexuale cu aceştia.

În multe ţări arabe, căsătoriile se aranjează în baza unui certificat medical care atestă virginitatea miresei. În plus, pentru că mirele nu are dreptul să se întâlnească direct cu viitoarea lui soţie, el asistă la momentul când aceasta se scaldă, complet goală, într-o baie publică. Astfel, el îşi poate da seama dacă fata prezintă vreun defect fizic.

De menţionat şi cazul Japoniei, unde săruturile pe stradă sunt interzise prin lege. De altfel, niponii sunt unii dintre cei mai disciplinaţi oameni când vine vorba despre sex: 74% dintre cuplurile din această țară  folosesc invariabil prezervativul.

(Jurnal)