directorCel mai spectaculos zvon la acest moment este cel conform căruia primarii de comune care au obținut cele mai multe voturi la alegerile locale , dar și la cele parlamentare,  vor avea dreptul să  ”numească” directori în deconcentrate!?

 

Nu numai că zvonul este aberant , dar și extrem de nociv, încercând să acrediteze ideea că noua putere își poate permite orice. Că singurul criteriu valoric care contează la numirile pe funcții este gradul de simpatie față de cei numiți.

Deși pare fantasmagoric , vocea rațiunii ne aduce aminte însă butada cu: ”Nu iese fum fără foc! ” Așa că să nu ne surprindă dacă unii dintre primarii care au avut de-a lungul timpului probleme cu echipele de control ale unor instituții , și respectiv cu justiția,  vor fi solicitați să sugereze numele noilor directori din deconcentrate,   persoane care să nu-i mai deranjeze, măcar pentru un mandat.

Sunt voci care susțin încă de pe acum faptul că nimic nu este exclus, România rămânând în continuare țara tuturor posibilităților mai ales atunci când mizele sunt de ordin politic.

(Jurnal)