16117774_10206210168492285_406711076_nAstăzi, 14 ianuarie, a avut loc ceremonia de investire a noului prefect al județului Giurgiu, Nina Carmen Crișu.
 
O coincidență fericită pentru domnia sa, în condițiile în care în această zi, creștinii-ortodocși o sărbătoresc pe Sf. Nina!
 Ceremonia a fost condusă de însuși ministrul de Interne, Carmen Dan, care a dat citirie Ordinului de investire al noului prefect, Ordin emis de premierul Sorin Grindeanu.
 15992121_10208534028932487_93882040_o
La eveniment au participat o serie de personalități politice și administrative, atât locale, cât și naționale – trei dintre parlamentarii giurgiuveni (senatorul Cristian Marciu și deputații Elena Dinu și Toma Petcu), alături președintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău; primarul municipiului, Nicolae Barbu; viceprimarul Ionuț Cioacă;, președintele Consiliului Județean, Marian Mina; o serie de șefi ai structurilor locale ale MAI, dar și mai mulți primari din județ.
 
După depunerea jurământului specific investirii, Nina Crișu a dorit să transmită următoarele:
 
Le mulțumesc tuturor pentru prezență, mă bucur că sunt din nou alături de dumneavoastră, alături de care mă simt ca într-o familie. Suntem o echipă și sper să lucrăm ca o echipă, ca și până acum. Le mulțumesc primarilor, care îmi sunt buni prieteni, le mulțumesc colegilor din structurile MAI. Le mulțumesc, de asemenea, prietenilor mei, aflați în jurul meu. Vă mulțumesc tuturor ca faceți parte din familia mea.
 
La rândul său, ministra Carmen Dan a felicitat-o și i-a adresat Prefectului câteva recomandări: 
Vegheați la respectarea legii, dezvoltați o și mai bună colaborare cu președintele Consiliului Județean și cu instituția pe care o conduce, și nu uitați că reprezentați un reper pentru cetățeni. Vă rog să mențineți o instituție deschisă și transparentă.
Precizăm că Nina Carmen Crișu a mai ocupat funcția de prefect al județului Giurgiu în timpul guvernării Ponta, iar anul trecut, odată cu venirea la putere a Executivului Cioloș, a fost înlocuită cu teleormănenanul Zorinel Niculcea.
(Teodora Nicolau)

2 COMENTARII

  1. Va rog sa-mi spuneti cand are audiente doamna Prefect Crisu Nina in speranta ca numai doamna ma poate ajuta in preoblema unui teren agricol in comuna Adunatii Copaceni. Mentionez ca am toate actele necesare , am trecut si prin Tribunal , am inteles ca se poate rezolva prin procedura /corectare a titlurilor de proprietate, respectiv H.C.J. nr. 35/2014 care au fost inaintate si Comisiei locale de fond funciar prin adresele nr.15606/11.11.2014 si nr. 15607/11.11.2014.Alte explicatii si documente la prezint la audienta. Multumesc Maria Danca