Un tir şi două autocare s-au ciocnit în această dimineață! În urma impactului, un autocar a luat foc! La locul accidentului au intervenit salvatorii de la ISU Giurgiu!

0
128

Planul Roşu a fost aplicat în județul Teleorman, după ce un tir şi două autocare s-au ciocnit! În urma impactului, un autocar a luat foc!

La fața locului au  intervenit şi salvatorii de la ISU Giurgiu,

Un accident rutier, a avut loc în această dimineață, în care au fost implicate două autocare și un TIR, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu s-au deplasat la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

Au fost suplimentate forțele de intervenție cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Bucuresți-Ilfov. Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

Traficul a fost oprit pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman.

 Pompierii au reușit lichidarea incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulația a fost deviată către DJ 503 prin Videle.

(Jurnal)