Un tânăr din Falaștoaca a fost găsit înjunghiat în piept, chiar în ziua de Sf. Ștefan!

0
5456

Duminică, 27 decembrie, polițiștii giurgiuveni au fost anunțați de faptul că în satul Falaștoaca, comuna Comana, un tânăr de 23 de ani a fost găsit înjunghiat în stradă. 

Astăzi, Parohia Falaştoaca, înainte de oficierea Sfintei Liturghii, a trecut prin momente de profundă tristețe, la aflarea tragicului eveniment ce a cutremurat comunitatea noastră!

Cu durere în suflete ne-am rugat împreună astăzi pentru sufletul lui Florin, un tânăr de doar 20 de ani, ce a trecut la Domnul în circumstanțe suspecte, greu de imaginat.

Cuvintele sunt nesemnificative și inutile și nu putem exprima și explica durerea ce trece prin inimile frânte ale părinților și ale cunoștințelor!

În nevrednicia și neputința noastră, transmitem condoleanțe familiei, făgăduindu-le veșnica rugăciune pentru sufletul fiului dumnealor și sprijinul nostru în aceste momente cumplite!

Dumnezeu să te odihnească în pace, tinere Florin!”, au scris, pe facebook, reprezentanții Parohiei. 

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliție al județului Giurgiu, Cristian Șuță, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”: 

În data de 27 decembrie, la orele 8,45, am fost sesizați prin 112, de către un cetățean din Comana, că a fost găsit un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cu un cuțit înfipt în zona pieptului, fără semne vitale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat Cristian Șuță. 

(Jurnal)