Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, tânărul are 22 de ani și, pe surse, am aflat că se numește Bujan Marius, iar criminalul s-ar numi Dincă.

„În acest moment se derulează cercetări cu privire la o infracțiune de omor împotriva unui tânăr de 22 de ani, care a înjunghiat mortal un alt tânăr de 22 de ani. Aseară (n.r.  13 august) în jurul orelor 18,15 am primit un apel pe 112 și am fost informați că un tânăr înjunghiat, transportat la secția UPU a Spitalului Județean Giurgiu, a decedat. Ca urmare a apelului, s-a constituit echipa operativă complexă. Din primele cercetări s-a stabilit că tânărul a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan, cu un cuțit, în zona abdominală. Scandalul și crima s-au petrecut în spatele Policlinicii, mai exact în zona Direcției de Protecție a Copilului. Persoana care l-a înjunghiat pe tânăr a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanțelor de judecată cu propunerea de arestare preventivă. În același dosar mai sunt cercetate alte trei persoane, una din localitatea Oinacu și două din Giurgiu, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani”, ne-a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Conform informațiilor obținute pe surse, conflictul, izbucnit spontan pe bulevardul CFR, a continuat în momentul în care tânărul a încercat să se îndrepte spre casă, urmărit fiind de cei trei agresori. Numai că a fost prins de aceștia, moment în care s-au luat la bătaie. După ce l-a înjunghiat pe tânărul de 22 de ani, agresorul a aruncat cuțitul în zonă și a fugit, ascunzându-se, împreună cu ceilalți doi prieteni participanți la scandal, la un prieten în localitatea Oinacu. De altfel, de acolo au și fost ridicați, două ore după producerea incidentului, cei patru scandalagii.

Pentru fapta sa, cel anchetat pentru omor poate primi până la 20 de ani de închisoare.

ULTIMA ORĂ!

Pe facebook au început deja să circule o serie de informații cu privire la identitatea celor patru indivizi care au participat la omorul de seara trecută, dar, deocamdată, nu au fost confirmate de niciun reprezentant al organelor de anchetă. Așteptăm ca, la finalizarea acestei anchete, să primim informații cu privire la identitățile și motivele care au dus la acest eveniment.

(Jurnal)