Un site mai puțin cunoscut, scria despre un mesaj postat în mediul online, mesaj ce emana de la Organizația PSD Giurgiu. Mesajul era unul amenințător iar limbajul folosit se înscria în seria limbajului suburban la adresa protestatarilor #Rezist.

Din păcate, asemenea conturi false şi site-uri obscure au apărut tot mai multe în mediul on-line, incitând la violenţă (fizică şi verbală), şi de care organele de anchetă ar trebui să înceapă să se ocupe, mult mai serios.

Pentru edificare cităm din  articolul respectiv:

Muriți în chinuri, oameni fără chip și cu speranța că veți câștiga vreodată alegerile. După cum ați văzut, românii votează oameni nu fantome ca voi!”, le-au transmis administratorii paginii celor care critica partidul și membrii acestuia.

G4media.ro scrie că după ce mesajul a fost semnalat și distribuit de mai multe persoane, acesta a fost șters, însă a rămas un printscreen obținut de sursa citată. Mesajul vine la  puțin timp de la scandalul imens iscat de PSD după ce pe mai multe pagini oficiale de Facebook ale partidului social democrat a apărut mesajul conform căruia Simona Halep a fost huiduită pe Național Arena, și nu primarul Bucureștiului, Gabriela Firea. Acest lucru se petrece la puțină vreme după scandalul provocat de postarea cu Simona Halep, ocazie cu care președintele PSD, Marian Mina, profund decepționat de această gafă, a promis că va ține sub control postările neadecvate ale site-ului aparținând formațiunii al cărei lider este, prevenind în acest fel atragerea oprobriului public, evitând  în același timp polemicile ce nu conduc  la  niciun rezultat pozitiv.Întrebat care este opinia sa Marian Mina ne-a declarat:

„În mediul virtual la acest moment sunt patru site-uri ce pretind că ar aparţine PSD. Eu nu recunosc decât unul dintre ele, care este departe de orice bănuială în privinţa postării la care faceţi referire. Acest fel de limbaj nu îl agreez şi nici nu îl încurajez…Nu aşa se face politica!”, a mai precizat preşedintele Marian Mina.

 

(Jurnal)