În Piaţa Centrală, în imediata apropiere a biroului administraţiei pieţei, s-a deschis, de doar câteva zile, un nou punct de lucru al firmei SUNNY, unde giurgiuvenii pofticioşi sau prea grăbiţi pentru a găti ceva sunt aşteptaţi cu bunătăţi…exact ca la mama acasă.

  

Astfel, din meniul zilnic nu lipsesc mâncărurile de post (sarmale de post, salata orientală, ghiveciul de legume, orezul sârbesc sau fasolea bătută sau varza călită), precum şi mâncăruri „de dulce”: sarmale cu carne, tocăniţă de pui cu ciuperci, salată Boeuf, pulpe de pui, chifteluţe cu sau fără sos, piept de pui picant sau dulce, dar şi carne de porc gătită sub diferite forme (în special la tavă, cu sos). Desigur, nu lipsesc nici mâncărurile de sezon, în special urzicile, cerute de giurgiuvenii gurmanzi. Bineînţeles, se pot comanda şi meniurile zilei, două feluri de mâncare ( o ciorbă şi un felul doi) costând doar 10 lei!

Programul celor de la SUNNY este de la 7,00 la 17,00, în fiecare zi de luni până vineri, iar sâmbăta şi duminica până la ora închiderii pieţei centrale.

Chiar dacă în zonă este deja prezentă concurenţa, cei de la SUNNY nu se tem, atâta timp cât mâncarea lor este gustată, apreciată şi căutată de giurgiuveni, la toate cele trei puncte de lucru: pe şoseaua Bucureşti, în centrul oraşului (vis-a-vis de Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”), şi, iată, de la începutul acestei săptămâni, în Piaţa Centrală.